1/6/07

Millorem dia a dia

La coalició ICV EUiA vol agraïr el suport de les seves i els seus votants, els i les que sempre ens l'han demostrat i mai no han deixat de donar-nos-el malgrat corressin mals temps, i els nous i les noves votants, que han retrobat l'ilusió de votar per una proposta engrescadora, de present i de futur.

Els resultats obtinguts, tot i que no ens permeten d'accedir al nou ajuntament, ens omplen de satisfacció en tant que ens situen com a segona força, amb una puja real del 17% i just darrera i a poca distància de la CUP, pel que fa a l'increment de percentatge de vot en relació als resultats obtinguts a les darreres eleccions municipals de 2003.

Satisfacció pels resultats, si, però també satisfacció per la tendència a l'alça i pel repartiment territorial del nostre vot.

Des d'ICV EUiA hem reestructurat el nostre grup de treball i hem treballat amb intensitat el darrer any amb dos objectius prioritaris, el de començar a donar a conèixer el nostre principal objectiu -el de fer de Valls una ciutat més amable, racional, acollidora, sostenible, més humana i solidària, una ciutat que sap escoltar la veu dels ciutadans i ciutadanes- i el de consolidar, alhora, un grup de treball que fixés la seva mirada en l'horitzó de les municipals de 2011 i que ens permetés desenvolupar aquestes polítiques des de l'ajuntament, amb responsabilitat de govern.

El fet és que, després d'aquest any i escaig de funcionament del nou grup, el nostre missatge comença a arribar, a ser entés, i a ser acceptat pels vallencs i les vallenques que veuen en ell una oportunitat tant de present com de futur.
El fet és que, després d'aquest any, el nostre grup ha esdevingut sòlid i està preparat per fer de la vallenca una societat més participativa, més abocada a l'ensenyament, la cultura creativa i l'esport.

Ara ens queda treballar molt, i molt dur, per a assolir el repte d'aportar la perspectiva de la gent d'esquerres i ecologista de debó, el punt de vista d'ICV-EUiA a l'ajuntament de Valls.

A totes les persones que ens heu ajudat a assolir l'objectiu d'augmentar en nombre de vots, un dels objectius que ens vam fixar a l'inici de l'activitat del nou equip d'ICV EUiA a Valls, us volem donar les gràcies i dir-vos que seguirem treballant, i avançant, per tots i totes des de la nostra coalició.

A totes aquelles persones que ens heu donat el vostre temps i la força necesària per continuar treballant amb ilusió a Valls, i per Valls, us donem les gràcies pel vostre suport, suport que ens ha de permetre seguir treballant, des d'ICV-EUiA i per a tohom, dia a dia.

_____________________________________________
Joaquim Subirats Vidal
cap de llista a Valls de la Coalició ICV-EUiA
_____________________________________________